Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
BİST 9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

2020 Mayıs Ayı Münhal Kadro İlanına Çıkan İl Müftülükleri Açıklandı

2020 Mayıs Ayı Münhal Kadro İlanına Çıkan İl Müftülükleri Açıklandı
Mayıs 1, 2020 12:29 | Son Güncellenme: Mayıs 1, 2020 12:40
1.869
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2020 Yılı Mayıs ayı tüm camilerin münhal kadro ilanları yayınlandı. Cami Görevlileri DİBBYS sisteminden Sınav- Cami Görevlisi Nakil Sınavları bölümünden münhal kadroları görebilmekte ve istedikleri il için nakil sınavı başvurularını gerçekleştirebilmektedirler.Mayıs ayında Koronavirüs tedbirleri gereği Türkiye Geneli 16 İl Müftülüğü tarafından münhal kadro ilanı yayınlandı. Diğer illerde ise corona virüs nedeni ile ilana çıkılmadı.

DİBBYS SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ  

Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Görevlilerine başvuru yaparken dikkat etmeleri gereken hususları şu şekilde ilan etti ; 

 Başvuru süresi 1 hafta ilan süresi 2 haftadır.
– Başvuru yaparken adaya 3 tercih hakkı verilecektir.
– Aday B,C,D cami gruplarını tercih ederken hizmet süresine göre kendisine uygun grupları tercih etmelidir. İl Müftülüğü onaylama işlemi yaparken adayın tercih edemeyeceğine karar verdiği gruplar için adayın varsa o gruptaki tercihi geçersiz sayılacaktır.
– Sözlü sınavdan sonra İlk yerleştirme işlemi yapıldığında kazananlar kazandıkları yerleri görüntüleyebilecek kazanamayanlara ise 3 ek tercih hakkı verilecektir.
– İlk Tercih Sonucu Görüntüleme Başlama/Bitiş Tarihleri ilk tercih yerleştirmesi yapılan tarih ile ek tercih yerleştirmesi yapılan tarih arasındadır.
– Ek Tercih Başlama/Bitiş Tarihleri ilk tercih yerleştirmesi yapılan tarih ile bu tarihe 48 saat eklenerek oluşturulan tarih arasındadır.
– Ek Tercih Sonucu Görüntüleme Başlama/Bitiş Tarihleri ek tercih yerleştirmesi yapılan tarih ile bu tarihe 48 saat eklenerek oluşturulan tarih arasındadır.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2020 yılı Mayıs ayı İmam-Hatip , Müezzin-Kayyım nakil sınavları için son başvuru tarihi 04.05.2020 olarak ilan edildi. 

DİBBYS SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.