Dolar 32,4709
Euro 34,8003
Altın 2.473,30
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

2020 Mevlid-i Nebi Haftası’nın teması belli oldu

2020 Mevlid-i Nebi Haftası’nın teması belli oldu
Ağustos 5, 2020 10:27
1.945
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında düzenlenecek etkinliklere ilişkin tema, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla açıklandı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda 2020 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası’nın temasının “Peygamberimiz ve Çocuk” olarak belirlendiğini ifade etti.

– Uluslararası sempozyum düzenlenecek

Erbaş yaptığı paylaşımda, hafta etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığınca 6-8 Kasım tarihleri arasında “Peygamberimiz ve Çocuk” başlıklı Uluslararası Mevlid-i Nebi Sempozyumu düzenleneceğini ifade etti.

Başkan Erbaş paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

özaydınlığımız ve geleceğimiz çocuklarımıza Peygamber Efendimiz’in (s.a.s) gözünden bakabilmek, bugünü ve yarınlarına Kur’an ve sünnet perspektifinden çözümler sunabilmek adına 2020 yılı Mevlid-i Nebi Haftası’nı “Peygamberimiz ve Çocuk“ temasıyla idrak edeceğiz.

Bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 6-8 Kasım tarihleri arasında birbirinden farklı konu başlıkları ve konukların katılımıyla düzenlenecek olan Uluslararası Mevlid-i Nebi Sempozyumunu’da “Peygamberimiz ve Çocuk“ başlığıyla gerçekleştirmiş olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.