Dolar 45,3503
Euro 53,4728
Altın 6.889,72
BİST 15.062,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Çok Bulutlu
İstanbul
24°C
Çok Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 26°C
Sal 25°C

İskilip’te “Aile ve Dini Rehberlik Bürosu” açıldı

İskilip’te “Aile ve Dini Rehberlik Bürosu” açıldı
Haziran 13, 2023 00:42
36
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 81 il ve ilçe müftülükleri bünyesinde hizmet veren “Aile ve Dini Rehberlik (ADRB)” bürolarına bir yenisi daha eklendi.

Çorum İskilip İlçe Müftülüğü bünyesinde “Aile ve Dini Rehberlik Bürosu” hizmete açıldı.

İskilip Ulu Camii yanındaki belediyeye ait Hayme Ana Kadın Dinlenme Evi’nin İlçe Müftülüğüne tahsis edilip dönüştürülmesiyle oluşturulan büronun açılışına, Çorum Vali Yardımcısı Tamer Orhan, İskilip İlçe Kaymakamı Yunus Emre Vural, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, İskilip İlçe Müftüsü Şuayip Güllü, din görevlileri, Ebussuud Kur’an Kursu öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

çorum-iskilip-adrb-açılış-22

Açılışta konuşan Müftü Güllü, “Kur’an ve Sünnet ışığında topluma aile hakkında sahih dini bilgiler sunmak, aileyi ve aile içinde bireyi tehdit eden problemlerin çözümüne yardımcı olmak üzere açılışını yaptığımız Aile ve Dini Rehberlik Büromuz, Vaizimiz Hacer Baturay ve alanında uzman hocalarımız tarafından aile ile alakalı her türlü soruya cevap vermek ve sorunlara çözüm önerileri getirmek için vatandaşlara hizmet verecektir.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.