Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Bakan açıkladı: Mersin’deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek

Bakan açıkladı: Mersin’deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek
Temmuz 5, 2020 17:40 | Son Güncellenme: Temmuz 5, 2020 16:27
214
A+
A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Çamlıbel Balıkçı Barınağı’nı inşallah Mersin’e, Akdeniz Belediyesine yakışır şekilde elden geçirmek için proje çalışmalarına başladık.” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, barınakta incelemelerde bulunarak Mersin Amatör Balıkçılar Derneği üyeleri ve esnafla sohbet etti.

Barınakta yapılması planlanan projeyle ilgili bilgi veren Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

“Çamlıbel Balıkçı Barınağı’nı inşallah Mersin’e, Akdeniz Belediyesine yakışır şekilde elden geçirmek için proje çalışmalarına başladık. İnşallah burasının su sporlarının da yapıldığı, iskele ilavesiyle tam donanımlı, Akdeniz’e, Mersin’e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Akdeniz Belediyesinin tavsiyesi, görüşleri bizler için çok önemli. Onların görüşlerini de dikkate alarak güzel bir proje çıkacak inşallah. Proje bittiğinde sizlerle paylaşıp, olurunu aldıktan sonra inşallah inşaatını takip edip, bir an önce bitirip sizlerin hizmetine sunacağız.”

Mersinlilerin yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlar yaptıklarını aktaran Karaismailoğlu, çalışmaları yakından izlemek için kente geldiklerini ifade etti.

“Çamlıbel’i, Mersin’in cazibe merkezi haline getireceğiz”

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan da son yıllarda barınağın canlılığını kaybettiğini belirterek, “Çamlıbel’i, Mersin’in cazibe merkezi haline getireceğiz, bundan emin olun. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız da bize destek veriyor, Allah ondan razı olsun. İnşallah burası son derece görkemli, cıvıl cıvıl, insanların çok rahatça gelip vakit geçirebileceği, eğlenebileceği bir mekan olacak.” diye konuştu.

Barınağın yakınında millet bahçesi yapıldığını anımsatan Elvan, iki projenin entegre edileceğini söyledi.

Bakan Karaismailoğlu, Karaduvar Balıkçı Barınağı’nı ve Mersin Valiliğini de ziyaret etti.

Kaynak : TRT HABER

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.