Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Diyanet 2020-2021 Hafızlık Eğitimleri Kayıt ve Dönem Tarihleri Belli Oldu !

Diyanet 2020-2021 Hafızlık Eğitimleri Kayıt ve Dönem Tarihleri Belli Oldu !
Mayıs 21, 2020 09:09
19.289
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 2020-2021 Eğitim dönemi Hafızlık , Hafızlık Hazırlık ,Hafızlık Temel Öğretim ,Hafızlık Tekrar ve Talim Programı ile Kur’an-ı Anlama Temel Öğretim programı kayıt ve dönem tarihleri açıklandı. 

Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada uzaktan eğitim ile hafızlık yapan öğrenciler için bir defaya mahsus olmak üzere 13. dönem kayıt hakkı verildi.

 

EHYS’de yayınlanan duyuruya göre ilgili tarihler şu şekilde ; 

 

 

Diyanet İşleri Başkanlığı 2020-2021 Eğitim Öğretim Uygulama Esasları ise Eylül ayında ilan edilecek.

 

 

Kaynak : Dini Haberler 

YORUMLAR

  1. Emel dedi ki:

    Bu reklam sizin sitenizde anasayfada: Allah varmi beni ikna edin? Baslikla yer aliyordu. Üzerine tiklayincada kampusweb.com aciliyor ve hiristiyanlik anlatiliyor. Ben hafizlik icin nasil basvurabilirim onu arastirirken, sizin sitenizde Isa Mesih ve hiristiyan sitesinin reklami yapiliyor. Sitenize yani islami dininhaberler sitesine yakistiramadim. Bir tarafta diyanet haberleri öbür tarafta hiristiyanliga tesvik. Hic olmamis. Tek din islam, Allah bir ve Muhammed Aleyhisselam Onun kulu ve elcisidir.
    https://www.kampusweb.com/makaleler/varmi.html?gclid=EAIaIQobChMIuL3904yu7QIVDfl3Ch0DXg4wEAEYAiAAEgI6jPD_BwE
    Bu reklami kaldirmanizi ümit ediyorum.

    1. dinihaberler dedi ki:

      Sitemizde yer alan reklamlar google reklamlarıdır. Google ise daha önce gezinilen çerez siteler üzerinden reklamları karşınıza çıkarmaktadır.Elimizden geldiğince bu tarz reklamlara engel koymaya çalışıyoruz. Ancak google sürekli bir güncelleme yapmaktadır.

      1. Mihrali dedi ki:

        Garbın fitne ve şer güncellemelerine karşı bir girişim, bir sed, bir kuvvet çalışması düşünüyor musunuz peki? Çok da zor olmadığını tahmin ediyorum. Güzel ülkemizde o kadar bilişim uzmanları varken hem de.