Dolar 32,5883
Euro 34,8740
Altın 2.498,94
BİST 9.666,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

TDV’nin İyilik Konutları’na 50 adet konut bağışında bulundu

TDV’nin İyilik Konutları’na 50 adet konut bağışında bulundu
Temmuz 23, 2020 12:15 | Son Güncellenme: Temmuz 23, 2020 10:56
201
A+
A-

Mersin İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi ile bir araya gelen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Türkiye Diyanet Vakfının Suriyeli savaş mağduru ailelere yönelik, “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” sloganıyla yürüttüğü “İyilik Konutları” projesine 1 adet konut bağışlayarak destek oldu.

Türkiye Diyanet Vakfına vekalet yoluyla kurban bağışında da bulunan Belediye Başkanı Gültak’a teşekkür eden İl Müftüsü Kondi, bağış makbuzunu takdim etti.

BAŞHAN’dan TDV’ye 50 adet ‘İyilik Konutu’

Öte yandan Türkiye Diyanet Vakfının İdlib’de savaş mağduru aileler için inşa ettiği İyilik Konutları’na, BAŞHAN Tarımsal Ürünler Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şubesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Hüsamettin Memiş’ten destek geldi.

Memiş, Türkiye Diyanet Vakfının Suriyeli savaş mağduru ailelere yönelik, “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” sloganıyla sürdürdüğü “İyilik Konutları” projesi kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlib Hızri bölgesinde Mersin Müftülüğü adına oluşturulacak 100 konutluk mahalle için 50 adet konut bağışında bulundu.

TDV Mersin Şubesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Hüsamettin Memiş ayrıca Türkiye Diyanet Vakfına vekalet yoluyla 21 adet kurban bağışında bulundu.

İl Müftüsü Şaban Kondi, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın sadece bu gün değil bu güne kadar yapmış olduğu bütün organizasyonlarında görev alan, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mersinimizde yetim, fakir ve yoksullara yardım kolileri hazırlayarak Türkiye Diyanet Vakfı kanalıyla dağıtan, gerek yurt içi gerekse yurt dışı yardım organizasyonlarında desteklerini esirgemeyen, geçtiğimiz yıl Suriye’ye 5 tır, Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrası bölgeye 1 tır insani yardım malzemesi yardımı yapan hayırsever iş insanı Hüsamettin Memiş’e teşekkür ediyorum. İl çapında başlatmış olduğumuz ‘İyilik Konutları’ projemiz tüm ilçelerimizle birlikte devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Yapılan bağışları Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İl Müftüsü ve TDV Mersin Şube Başkanı Dr. Şaban Kondi, Başkan Memiş’e teşekkür ederek bağış makbuzlarını takdim etti.

KAYNAK: DİYANET HABER
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.