Dolar 45,3532
Euro 53,5211
Altın 6.875,62
BİST 15.062,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
23°C
Hafif Yağmurlu
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 20°C

Almanya’da cami gönüllüsü kadınlara “teşekkür”

Almanya’da cami gönüllüsü kadınlara “teşekkür”
Haziran 13, 2023 16:23
42
A+
A-

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Hürth Camii dernek başkanı Şeref Turna’nın düzenlediği özel bir programla camiye maddi ve manevi katkı sunan gönüllü kadın üyelere “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.

Caminin kuruluşundan bugüne kadar kadınların samimi ve özverili emeklerine vurgu yapan Hürth Camii Dernek Başkanı Şeref Turna, caminin kadın üyelerine duydukları minnettarlığı ifade ederek fedakarlıklarıyla cami cemaatini güçlendirdiklerini belirtti.

Turna, “Kuruluşumuzdan bugüne, gönüllü kadın üyelerimizin katılımı ve destekleriyle, camimizin sadece bir ibadet mekanı olmaktan öte, bir yaşam merkezi haline geliştir. Camimizde düzenlenen etkinlikler, eğitim programları ve Ramazan, Kurban ve diğer yardım faaliyetleri gibi birçok alanda sizlerin özverili çalışmalarınız bugünlere gelmemde belirleyici rol oynamıştır. Bugün sizlere minnettarlığımızı sunmak ve teşekkür etmek için buradayız.” dedi.

Kadınların cami cemaatinin önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Turna, “Sizler, cami cemaatinin önemli bir parçası olarak, gönüllü çalışmalarınızla camimizin ruhunu canlandırıyorsunuz. Sizlerin destek ve gayretleri olmadan bu güzellikleri elde etmek mümkün olmazdı. Hepinize teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gönüllü kadın üyelerin isimleri tek tek okunarak teşekkür belgeleri takdim edildi.

Programın sonunda, gönüllü kadın üyeleri adına konuşan kadın kolları başkanı Gülşen Doğan ise “Cami, bizim için bir aile gibi. Burada birlikte çalıştığımız kadınlarla güçlü bir bağ kuruyoruz. Birlikte projeler üretiyor, etkinlikler düzenliyoruz. Topluma hizmet etmek, özellikle de camimizi daha aktif hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu ulvi çalışmalarda yer aldığımız için gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.