Dolar 45,3532
Euro 53,5211
Altın 6.875,62
BİST 15.062,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
23°C
Hafif Yağmurlu
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 20°C

Eitorf DİTİB Camii’nde en özel ‘’Anneler Günü’ etkinliği

Eitorf DİTİB Camii’nde en özel ‘’Anneler Günü’ etkinliği
Mayıs 16, 2023 14:54
66
A+
A-

Eitorf DİTİB Merkez Camii kadınlar kolu tarafından “Aynı Bahçenin Farklı Çiçekleriyiz” temasıyla gerçekleştirilen programda engelli çocuğu bulunan annelerin Anneler Günü’nü kutlandı.

Eitorf DİTİB Merkez Camii din görevlisi Abdullah Falay’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan dernek başkanı İrfan Saral, “Annelik dünyanın en kutsal görevi ve en çok sorumluk üstlenen mesleğidir. Fedakarlığıyla, güzellikleriyle bu sorumluluğu alan annelerimiz, her birimiz için çok özeldir. Bilhassa engelli çocuğu olan annenin sevgisi ise her şeyden özeldir.” dedi.

Engelli çocukları hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını dile getiren kadınlar kolu başkanı Serap Şahintaş ise kandillerde ve bayramlarda anneleri unutmadıklarını söyledi.

Berlin'de hafızlık eğitim programı devam ediyor

Berlin’de hafızlık eğitim programı devam ediyor

Şahintaş, “Özel annelerimizin ne kadar merhametli, şefkatli, sabırlı ve hoşgörülü olduklarını biliyoruz. Cenneti annelerin ayakları altına seren dinin mensupları olarak sizlerin hayır duasını almak ve bugünde sizlerin yüzüne bir tebessüm katabildiydiysek ne mutlu bizlere. Hayatlarını evlatlarına adamış tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” diye konuştu.

– Anneler en anlamlı hediyeyi çocuklarının elinden aldı

Annelerin çocuklarıyla birlikte boyama ve bir dizi etkinliklerin yapıldığı programda eğlenceli vakitler geçirildi. Çocuklar yaptıkları el baskılı tabloları annelerine hediye etti.

Engelli çocuklarına yıllardır gözü gibi bakan anneler, anne olmanın çok güzel bir duygu olduğunu ve böyle bir günde hatırlanmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirerek, programın düzenlenmesinde emeği geçen Eitorf DİTİB Merkez Camii kadınlar koluna ve cami yönetimine teşekkür etti.

Gün boyu süren etkinlik Eitorf DİTİB Merkez Camii kadınlar kolu, annelere çiçek ve hediye takdimi ile sone erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.