Dolar 45,3532
Euro 53,5211
Altın 6.875,62
BİST 15.062,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 21°C

Espiyeli umreciler kutsal topraklara uğurlandı

Espiyeli umreciler kutsal topraklara uğurlandı
Mart 4, 2023 02:18
44
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla 15 günlük umre ziyareti için kutsal topraklara gidecek 61 kişi için Ulu Camii’nde program düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasının ardından İlçe Müftüsü Osman Gülbe tarafından umreye gideceklere yapacakları ibadet ve kurallar hakkında bilgi verildi.

Müftü Gülbe, “Kutsal topraklarımıza giden umre yolcularımızı dualarla yolcu ettik. Rabbim hemşerilerimize Umre yolculuklarına hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.” dedi.

İlçe Müftüsü Gülbe’nin yaptığı duanın ardından 61 kişilik umre kafilesi, kutsal topraklara uğurlandı.

Giresun'da din görevlileri depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Giresun’da din görevlileri depremzedeleri yalnız bırakmıyor

espiye-11-4

– Engelliler camide buluştu

Öte yandan Espiye İlçe Müftülüğünce “Engelsiz Cami-Engelsiz İbadet” projesi kapsamında” Cami-Engelli Buluşması” gerçekleştirildi.

Boncukçu Mahallesi Pazaryeri Camii’ndeki buluşmada Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, Engelli Koordinatörü Din Hizmetleri Uzmanı Orhan Cesur ve Din Görevlisi Mehmet Işık engelli bireylerle bir araya geldi.

Müftü Gülbe, “Engellilik, sadece engelli vatandaşlarımızı ilgilendiren bir sorun değil tüm toplumu ilgilendiren önemli bir konudur. Bu sebeple engelli kardeşlerimize toplumun bir parçası olduklarını hissettirmeli ve toplumsal hayata katılmalarını sağlamak için gayret etmeliyiz. Bu bilinçle müftülük olarak kardeşlik için engel yoktur diyerek her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olacağız.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.