Dolar 45,3648
Euro 53,4078
Altın 6.886,48
BİST 15.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Gümüşhane Valisi Baruş, din görevlilerinin haftasını kutladı

Gümüşhane Valisi Baruş, din görevlilerinin haftasını kutladı
Ekim 7, 2025 15:38
7
A+
A-

[ad_1]

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftüsü Dr. Hayri Erenay ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Hafta vesilesiyle tüm din görevlilerine çalışmalarında başarılar dileyen Vali Baruş, camilerin toplum hayatında birleştirici bir rol üstlendiğine dikkat çekti. Din görevlilerinin, özellikle genç nesillerin millî ve manevi değerlerle yetişmesine ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesine önemli katkılar sunduğunu vurguladı.

Gümüşhane Vali 22

Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığınca “2025 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında Sakarya’da düzenlenen Kadınlar Türkiye Finali Hafızlık Yarışması’nda birinci olan görme engelli din görevlisi Esma Torlak’ı tebrik etti.

İl Müftüsü Dr. Hayri Erenay da, bu anlamlı günde kabullerinden ve misafirperverliğinden dolayı Vali Baruş’a teşekkür ederek din hizmetlerinde bugüne kadar gördükleri desteğin devamını beklediklerini beyan etti.

[ad_2]

Source link

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.