İhsaniye’deki gönüllü kadınlar depremzedeler için ekmek pişiriyor

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremden zarar gören vatandaşların yaralarının sarılması için başlatılan yardım seferberliği sürüyor.
Depremin hemen ardından Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde sahaya inen din görevlileri, yardım çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda İhsaniye İlçe Müftülüğü Kur’an kursu öğreticileri organizesinde bir araya gelen gönüllü kadınlar, depremden etkilenen vatandaşlar için köy ekmeği pişiriyor.


Diyanet Haber Kahramanmaraş Koordinatörü ve eşi depremde vefat etti
İlçeye bağlı köy ve mahalle fırınlarında gece gündüz demeden 10 bine yakın ekmek yapılarak Türkiye Diyanet Vakfı İhsaniye Şubesi aracılığıyla deprem bölgelerine gönderildi.
Din görevlilerinin yardım seferberliği içerisinde olduğunu belirten İlçe Müftüsü Ömer Faruk Aslan, “İlçemiz Müftülüğüne bağlı Kur’an kursu öğreticilerimizin organizesinde depremzede kardeşlerimizin istifadesi için ilçemize bağlı köy ve mahalle fırınlarında gece gündüz demeden 10 bine yakın ekmek yapılarak deprem bölgelerine gönderildi. Emeği geçen tüm hanım kardeşlerimize teşekkür ederiz, Rabbimiz kendilerinden ve hayır ehlinden razı olsun.” diye konuştu.










