Dolar 45,3532
Euro 53,5211
Altın 6.875,62
BİST 15.062,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 21°C

Müftü Eviş: 800 aileye umut olduk

Müftü Eviş: 800 aileye umut olduk
Eylül 20, 2023 13:44
47
A+
A-

Kırklareli İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kırklareli Şubesi organizesinde il, ilçe ve köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin eksikleri tespit edilip gideriliyor.

Kırklareli’nde yapılan yardım çalışmaları hakkında konuşan İl Müftüsü Yusuf Eviş, “Türkiye Diyanet Vakfı kurulduğu günden bu zamana kadar hem yurt içinde hem yurt dışında yardım isteyen eli hiçbir zaman geri çevirmemiştir. Bizde bu misyonla Kırklareli’nde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün 3 aileye hasta yatağı, 2 aileye tekerlekli sandalye ulaştırdık.” dedi.

Kırklareli’nde ihtiyaç sahipleri unutulmuyor (6)

Müftü Eviş, “Yılbaşından bu yana Kırklareli’nde 800 ailenin ihtiyaçlarını karşılayarak umut olduk. 250 aileye giyim yardımı yaptık. Yine depremden etkilenen ve Kırklareli’nde misafir ettiğimiz bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tek tek öğrenip maddi ve manevi olarak yardımcı olduk, oluyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken bize destek olan hayırsever vatandaşlarımızdan ve vakfımızda çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.