Dolar 45,3532
Euro 53,5211
Altın 6.875,62
BİST 15.062,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Çok Bulutlu
İstanbul
24°C
Çok Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Müftülük, “Dünya Sigara Bırakma Günü”nde gençleri bilgilendirdi

Müftülük, “Dünya Sigara Bırakma Günü”nde gençleri bilgilendirdi
Şubat 9, 2024 14:17
68
A+
A-

Birecik İlçesinde bulunan Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesinde düzenlenen seminere İl Müftüsü Ramazan Tolan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, İlçe Müftü Vekili Mehmet Emin Ertürk, Eğitimci Muharrem Çelik ile öğrenciler katıldı.

Seminerde konuşan İl Müftüsü Ramazan Tolan, sağlıklı bir yaşam için bütün kötü alışkanlıklardan uzak durulması gerektiğini belirterek, “Öğrenciler sağlıklı ve uzun ömürlü yaşamak istiyorsa sigara başta olmak üzere her türlü zararlı içeceğe karşı uzak durmaları gerekiyor. Sigara ve kötü alışkanlıklar hem bedeninize hem de cebinize zarar veriyor. Ahlaklı, düzenli ve verimli bir yaşamak sürdürmek için önce kendimize saygı duymamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Birecik Bağımlılık Semineri 33

Eğitimci Muharrem Çelik ise, bütün hastalıkların anasının sigara olduğunu ve dünyada her saniyede başında bir insanın sigaradan öldüğünü belirtti. Çelik, sigaradan uzak durmak için “hayır” deme bilincine sahip olmanın önemine değindi.

Birecik Bağımlılık Semineri 11

Birecik ilçesinde görev yapan din görevlilerine yönelik de bir seminer düzenlendi.  Amine Hatun Camii’nde düzenlenen seminere yoğun bir ilgi oldu. Düzenlenen seminerle, uyuşturucuyla mücadelenin önemi anlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.