Dolar 45,3532
Euro 53,5211
Altın 6.875,62
BİST 15.062,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
23°C
Hafif Yağmurlu
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 20°C

Rize’de gençler ara tatilde kampta bir araya geldi

Rize’de gençler ara tatilde kampta bir araya geldi
Şubat 3, 2024 22:33
57
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Gençliğe Değer” projesi kapsamında öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, onların bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak ve gençlik çalışmalarının devamlılığını sağlamak amacıyla erkek öğrencilere yönelik “Gençliğe Değer Ara Dönem Kamp Programı” düzenlendi.

4

12-14 yaş aralığındaki Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik Ardeşen Tulunoğlu Dursun Efendi Kur’an Kursu’nda düzenlenen 3 günlük kampta öğrenciler, Gençlik Koordinatörleri eşliğinde manevi etkinliklerle birlikte kamp oyunları, futbol, halat çekme gibi oyunlar oynadılar, musiki dinletisi programı gerçekleştirdiler, ahlak dersleri aldılar, doğa yürüyüşü yaptılar, çiğ köfte ve mangal keyfi yaparak tatillerini dolu dolu geçirdi.

2

Kamp sonunda düzenlenen yarışmada gençlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak ve gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak maksadıyla düzenlediğimiz Gençlik Kampı’nda öğrencilerimiz birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular. İnsanlarla iyi ilişkiler kurabilme ve kendini geliştirme becerisi ile cemaatle namaz kılma alışkanlığı kazandılar. Bu manada tatillerini güzel bir ortamda geçiren genç öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen Gençlik Koordinatörlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.