Dolar 45,3648
Euro 53,4078
Altın 6.886,48
BİST 15.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Yabancı uyruklu 15 öğrenci ihtisas eğitiminden mezun oldu

Yabancı uyruklu 15 öğrenci ihtisas eğitiminden mezun oldu
Mayıs 18, 2022 11:49 | Son Güncellenme: Mayıs 18, 2022 13:18
94
A+
A-

[ad_1]

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğünde “Misafir İhtisas Kursiyeri Programı” kapsamında 3 yıl boyunca İslami ilimler alanında eğitim alan 15 kursiyer mezuniyet sevinci yaşadı.

Kazakistan, Kırgızistan, Afganistan ve Batı Trakya’dan gelen ve Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğünde 33 ay süreyle ihtisas eğitimi gören 15 kursiyer, ihtisas bitirme sınavında başarılı olup belge almaya hak kazandı.

Belge töreninde konuşan Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Şenol Tiryaki, “Diyanet İşleri Başkanlığımıza sizlere bu imkanı sunduğu için teşekkür ediyoruz. Sizleri 3 yıl boyunca ülkemizde ve kurumumuzda ağırlamaktan ve sizlerle tanışmış olmaktan dolayı mutluyuz. Burada öğrendiğiniz bilgi ve birikimlerle ülkenizdeki kardeşlerimize ümmet bilincini aşılamaya, kardeşlik hukukuna sahip çıkmaya, ülkelerimiz arası birlik ve beraberliğimize katkı sunacağınıza inancımız sonsuzdur. Bu uzun soluklu ve zor eğitim sürecini başarı ile tamamladığınız için sizleri tebrik ediyor, bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.